Rehabilitació i nova imatge del poliesportiu de Can Xarau

Descripció

Aquest és un edifici que funciona i funcionarà sense refrigeració o calefacció, Societat Orgànica va realitzar l’anàlisi tèrmic de l’edifici en evolució lliure (sense sistemes) amb especial incidència en l’impacte sobre la temperatura interior amb la remoció del fals sostre existent. Paral·lelament, es van estudiar problemes d’ordre lumínic i de radiació solar incident.

L’estudi va fer viable diferents aspectes de la intervenció arquitectònica, com la solució de la nova coberta, la introducció de lluernes, la substitució de finestres de façana nord i el disseny de  proteccions solars en les diferents orientacions.

 

Client: AR47 Estudi d’Arquitectura

Promotor:  Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Any: 2016.

Lloc: Cerdanyola del Vallès.

 

Drets d’imatge: AR47 Estudi d’Arquitectura

 

Category

Rehabilitació

Tags
portada