El nou DB-HE, amb Fabián López de SO, en el COA de Cadis

El pròxim dia 21 de gener de 2019 el Col·legi d’Arquitectes de Cadis celebrarà una nova jornada tècnica dins del cicle de cursos de l’Aula Universitària d’Arquitectura (AUA) titulada “Nuevo DB-HE. Documento Básico Ahorro de Energía: Estado de la cuestión”. Comptarà amb la presència de Fabián López, Dr Arquitecte i Soci Fundador de Societat Orgànica, i Albert Cuchí, Dr Arquitecte i director de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (UPC).

 

Amb motiu de la recent publicació del nou DB-HE actualitzat, durant la jornada es tractaran temes com les noves exigències en el control de la demanda energètica i els edificis NZEB, amb la finalitat d’apropar els canvis normatius i facilitar l’accés a la informació i major comprensió del document.

 

La jornada, que se celebrarà a l’Escola Superior d’Enginyeria de Cadis (UCA, Campus de Puerto Real) compta amb modalitat presencial i online a través de videoconferència, per la qual cosa es podrà seguir l’esdeveniment via streaming si no hi pots assistir.

 

Per a més informació: Web de la jornada

 

AUA02.19 Jornada Tècnica Informativa

“Nou DB-HE. Document Bàsic Estalvi d’Energia: Estat de la qüestió”

Data: 21 de març de 2019, 10:00h a 14:30h

UCA. Escola Superior de Ingenieria. Campus de Puerto Real.

Modalitats: Presencial i on-line (videoconferència)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.