Fabián López ponent en el V Congrés d’Edificis d’Energia Gairebé Nul·la

Fabián López, Dr Arquitecte i Soci Fundador de Societat Orgànica, participarà com a ponent en el V Congrés d’Edificis d’Energia Gairebé Nul·la (EECN) que tindrà lloc el dia 28 de novembre de 2018 a l’Espai La Nau de l’Ajuntament de Madrid amb una ponència sobre “La Borda, promoció d’habitatge cooperativa amb criteris de qualitat ambiental”.

EECN és el principal fòrum de trobada professional en el qual abordar l’estat actual dels Edificis d’Alta Eficiència i les implicacions que representen per al sector de l’edificació, la construcció, l’arquitectura i els serveis relacionats al nostre país. La participació d’en Fabián López es produirà en el Bloc de Ponències a partir de les 15:15 del migdia del dia 28 de novembre. La ponència, presentarà el cas de l’edifici de la Borda, en fase final d’obra, un exemple d’aposta per un model d’habitatge col·lectiu, comunitari i antagònic al tradicional de promocions públic-estatals o privades que ha permès superar algunes de les seves grans limitacions. La innovació del procés de promoció ha estat un element clau per treballar l’arquitectura més enllà de la seva formalització.

La cooperativa prioritza realitzar un edifici amb el mínim impacte ambiental, tant en la seva construcció com en la seva vida útil, sent també en aquest àmbit un referent per a noves promocions d’obra nova.

El Congrés aborda els aspectes clau que afecten els Edificis de Consum d’Energia Gairebé Nul a Espanya des d’un punt de vista integral i multidisciplinar. El Congrés, a més, abasta l’actualitat i el futur del sector en diferents formats, com ponències de comunicacions, exposicions de projectes EECN, taules rodones i ponències magistrals.

Hi seran presents temes molt variats, com tècnics, normatius i oportunitats de negoci, contemplant solucions tant per a la Nova Edificació com per a la Rehabilitació. Assisteixen al Congrés professionals de gran capacitat d’influència i prescripció dels principals sectors relacionats amb els EECN. El Congrés Edificis Energia Gairebé Nul·la és un esdeveniment professional de caràcter multidisciplinari dirigit a professionals, prescriptors i empreses relacionats amb el sector de l’edificació i l’energia.

Per consultar el programa complet: https://www.congreso-edificios-energia-casi-nula.es/programa/
Informació relativa a la inscripció i assistència: https://www.congreso-edificios-energia-casi-nula.es/inscripciones/
About Google TranslateCommunityMobileAbout GoogleP

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.