Societat Orgànica realitzarà l’assessorament ambiental del projecte Cardedeu 136

Societat Orgànica participarà, realitzant tasques d’assessorament ambiental, en el projecte Cardedeu 136 d’Omplim juntament amb l’empresa constructora Grup Mas i l’arquitecte Ivan Martín. El projecte consisteix en l’edificació de 20 habitatges a l’Avinguda Mare de Déu de Montserrat, al municipi de Cardedeu. L’assessorament ambiental, que s’està desenvolupant en estreta col·laboració amb els membres i col·laboradors i en especial amb l’equip de disseny, té com a objectiu que els habitatges assoleixin un nivell de consum energètic gairebé zero tot obtenint un alt nivell de confort.

Els principals objectius del projecte d’Omplim són el desenvolupament d’uns habitatges que cobreixin les necessitats de confort actuals, tot assegurant un baix impacte ambiental, i dotar a la població de Cardedeu d’una activitat empresarial generadora d’acció social i impacte real al territori.

Omplim és una empresa low-profit de promocions immobiliàries, basada en la sostenibilitat, l’ètica social i la idea de promoure una millora de l’accés a l’habitatge.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.