Fabián López imparteix una conferència a la Facultat d’Arquitectura i Urbanisme de la UNLP a La Plata

El passat 20 d’abril, Fabián López va impartir la conferència: “Arquitectura y energía. Arquitecturas de primera y segunda” a la Facultat d’Arquitectura i Urbanisme de la Universitat Nacional de La Plata (UNLP), que es va realitzar en el marc del Taller Vertical de Processos Constructius Nº 3 Lafalce-Larroque-García-Zúñiga.

A la conferència, oberta al públic, es va abordar qüestions com la relació entre l’arquitectura, l’energia i la sostenibilitat; la influència de l’entorn, el disseny o la tecnologia de la construcció com elements determinants en la qualitat ambiental dels habitatges; l’enfocament que històricament han tingut els arquitectes a nivell d’eficiència energètica i les perspectives de futur, entre altres punts.

Per a saber més dades de la conferència, visiteu aquest enllaç.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.