SO imparteix un curs sobre eficiència energètica en edificis i espais universitaris a la UNVM a Argentina

Del 24 al 26 d’abril, els socis de Societat Orgànica, Fabián López i Gerardo Wadel impartiran el curs-taller: “Eficiència energètica en edificis i espais universitaris” a la Universitat Nacional de Villa María (UNVM), Argentina, organitzat per la mateixa universitat i amb el suport del Consejo Interuniversitario Nacional.

L’objectiu d’aquest curs és desenvolupar el coneixement inicial necessari per a reduir la despesa d’energia en edificis i espais universitaris incidint, des del projecte en obres noves i des de la gestió en infraestructures existents, en accions de baixa inversió.

El curs segueix la modalitat de taller amb el suport teòric i es basa en la metodologia learning by doing (aprendre fent) aplicada a casos reals de projectes en desenvolupament i a edificis existents. En grups de fins a cinc alumnes, es durà a terme un diagnòstic de diversos edificis de la UNVM i altres universitats públiques. Es desenvoluparà una proposta de millora, de projecte i gestió, així com una primera aproximació a la seva implantació i resultats. S’incidirà en els sistemes constructius i d’instal·lacions, així com en la seva gestió i ús, per a reduir l’energia i els diners de les factures dels serveis energètics i de manteniment.

El curs va dirigit als tècnics que intervenen en les fases de projecte, licitació, obra i gestió d’edificis i espais universitaris.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.