SO participa en un curs sobre consum quasi nul al Col·legi d’Arquitectes de Cadis

Fabián López, en representació de Societat Orgànica, és un dels docents del curs “El edificio de consumo casi nulo” impartit a la Universitat de Cadis en el marc del conveni signat amb el Col·legi d’Arquitectes de Cadis.

Aquest curs tracta sobre les estratègies que incideixen sobre tots els elements que determinen el disseny d’un edifici i que permeten aconseguir habitabilitat i confort amb l’exigència del consum gairebé nul segons la directiva EPBD 2010 UE, és a dir, aquells edificis amb un nivell d’eficiència energètica molt alt i, per tant, molt baix consum energètic durant la seva fase d’ús.

El curs, que compta amb 43 participants, està destinat, tant a arquitectes col·legiats com a no col·legiats i s’imparteix en 3 mòduls entre el 14 i 21 de febrer; el 5 i 6 d’abril; el 10, 11 i 31 de maig; i l’1 de juny. 

El consum quasi nul rep el nom de NZEB (Nearly Zero Energy Buildings, segons les seves sigles en anglès), i és una de les àrees d’especialització de Societat Orgànica, amb projectes emblemàtics com el de La Casa Díez a Valldoreix.

 

Clica el següent enllaç per a més informació.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.