Fabián López participa a la ponència: “Edifici de propietat col·lectiva més alt construït de fusta”

El proper divendres 23 de març a la seu de l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) en Fabián López, soci de Societat Orgànica, participarà a la ponència: Projecte innovador: “Edifici de propietat col·lectiva més alt construït de fusta”en el marc del programa “Compartim cercles d’innovació”, una jornada dirigida als membres de l’INCASÒL.

En aquesta trobada, Fabián López, conjuntament amb altres membres de la cooperativa La Borda, explicaran en què consisteix el projecte d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús. Aquest projecte, creat per la cooperativa d’arquitectes La Col, és un edifici de 6 plantes d’alçada amb estructura de fusta, el més alt d’Espanya. La promoció d’habitatges La Borda representa un nou paradigma arquitectònic i cooperatiu ja que promou el model de cessió d’ús, és a dir, un tipus d’habitatge on la propietat és col·lectiva, en forma de cooperativa on els habitants tenen la condició de socis/es .

Els membres de l’INCASÒL es poden inscriure a la jornada a través del següent formulari.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.