Societat Orgànica participa a la primera sessió del Living Lab Barcelona

El passat dimarts 23 de gener es va dur a terme el Living Lab Barcelona a la seu de l’ITeC. Es tracta de la primera sessió d’un seguit de tallers coorganitzats per Símbiosy  i ITeC que formen part del projecte europeu FISSAC. El projecte FISSAC involucra a agents interessats en tots els nivells de la cadena de valor de la construcció i demolició per desenvolupar una metodologia i una plataforma de programari que faciliti l’intercanvi d’informació, que fomenti la creació de xarxes de simbiosis industrials i que repliqui esquemes pilot a nivell local i regional.
En aquesta primera sessió es van tractar temes com l’optimització dels recursos a través d’eines de simbiosi industrial per part de les empreses de la construcció i demolició.
L’Albert Sagrera va formar part de la taula de debat, on va parlar de la transformació del sector de la construcció cap un model circular i sostenible, entre d’altres temes.
Font de la imatge: ITeC

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.