Fabian López imparteix la jornada “Sostenibiltat, Eficiència energètica i nZEB – Llei del canvi climàtic”

El passat 19 de desembre es va dur a terme la ponència  “Sostenibiltat, Eficiència energètica i nZEB – Llei del canvi climàtic”, sobre els nous reptes que es plantegen a Catalunya en el marc de la nova llei de canvi climàtic i la implantació de la normativa europea en el camp dels edificis amb consum gairebé nul.

Fabian López, soci fundador de Societat Orgànica va ser el ponent encarregat de conduir aquesta jornada en el marc del programa CPD -Desenvolupament Professional Continuat- de l’Escola Sert del COAC.

La ponència es va distribuir en dues parts, una primera part enfocada a la sostenibilitat i la eficiència energètica en l’edificació; a la segona part on s’abordaven les oportunitats i els reptes corresponents. La sessió va concloure amb un torn de preguntes i posterior debat.

 

Més informació.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.